Sellel aastal paisati müüki 62% rohkem Läti laulu- ja tantsupeo piletit kui eelmisel aastal, kuid nõudlus ületas kordades pakkumise. Piletid läksid müüki 3. märtsil ning paari päevaga täitus piletimüüja Bilesu Paradize-i postkast ostjate vihaste kirjadega.

Läti väljaande Latvijas Sabiedriskie Mediji kohaselt tekkisid probleemid peo korraldajate ja piletimüügiportaali vahel, sest portaal lisas hinnale kopsaka tasu veebist ostmise korral, nimetades seda interneti mahu kasutamise maksuks.

Lisaks võis internetist pileti ostmisele kuluda kuni seitse tundi, sest portaal jooksis ostuprotsessi vältel korduvalt kokku. Bilesu Paradize-i juhatuse liige Ēriks Naļivaiko ütles, et väited aeglase süsteemi kohta ei vasta tõele ning probleeme tekitas 3. märtsil portaali tabanud küberrünnak.

Korraldajate teiseks suureks probleemiks on inimesed, kes müüvad ostetud pileteid hingehinna eest edasi, ilma et registreeriks müüki kui äritehingut ning maksaks selle pealt ettenähtud makse. Riiklik kultuurikeskus esitas politseile kaebuse veebisaitide kohta, mis pakuvad festivali pileteid kõrgete hindadega.

Politsei esindaja ütles, et neil puudub õigus takistada inimesi müümast oma vara, kuid nad peavad sellelt vastavaid makse tasuma. Samas pole midagi muutunud võrreldes varasema aastatega, kus sarnaselt ületas nõudlus pakkumise mitu korda ning inimesed kasutasid olukorda ära, et raha teenida.