Laulasmaa Spa – nii lähedal Tallinnale, kuid samas keset võrratut loodust, on tuntud kui suurepärane kodumaine puhkusekoht. Kui sajand tagasi oli Laulasmaa soositud eelkõige suvepuhkuse paigana, meelitab tänapäevane rohkete võimalustega spaa- ja konverentsihotell kliente ligi eranditult kõigil aastaaegadel.

Hea puhkuse juurde kuulub vaieldamatult hea toit. „Kõige paremad toidud on valmistatud kodumaistest toorainetest, jälgides nende sesoonsust ja vältides pikaaegset säilitamist“, ütleb Laulasmaa Spa peakokk Angelica Udeküll. „Meie menüüs on aukohal kodumaine värske kala, vabas looduses kasvanud lihaveised ja kodulinnud, samuti eestimaine juur- ja puuvili. Lisaks kõik söödavad metsaannid, mis annavad roogadele oma salapära ja väe“, lisab peakokk. Nii leidubki Wicca menüüst näiteks spinati täidisega nõgese ravioolid kui ka kuusevõrsetega marineeritud pardirind. Kõik road on serveerides pea alati kaunistatud lihtsate eestimaiste lilleõitega. Wicca – see on looduse maagia, kus mängureegleid vaid üks - tee mida iganes, kui see kurja ei too!

Kuigi uuenenud Laulasmaa Spa avati alles möödunud aasta juunis, on suurepärased toidud, restorani võrratu merevaade ja nädalavahetustel elav muusika magnetid, mis on vähem kui aastaga toonud hotelli ja restorani kümneid tuhandeid rahulolevaid kliente eelkõige Eestist, kuid ka välismaalt.