Hasselhoff väidab, et tal on hinge taga vaid 4000 dollarit ja ta ei suuda oma eksnaisele enam lahutusel määratud hüvitist tasuda. Eksnaine väidab aga, et mees valetab ja tal on vara väga palju.

Tõepoolest on veider, et Baywatchiga sadu miljoneid teeninud Hasselhoff tänaseks nii täbarasse seisu on sattunud. Oli ta ju sarja peaosatäitja ja produtsent. Sarja õigusi on müüdud sadadesse riikidesse.

Raske on teada saada, kui palju mehel vara ikkagi on. Kohtukaasuse käigus peaks üht-teist siiski selguma. Kuid üks veider seik tuleb välja juba kohtupaberitest, milles ta väidab, et tal on vaid 4000 dollarit. Seal on tema kuusissetulekuks märgitud 112 000 dollarit. Lisaks on tema nimel mitme miljoni eest kinnisvara, autosid, juveele, riideid ja mälestusesemeid. Selle kõik on ta kirja pannud.

Pamela Bachi advokaadid väidavad, et Hasselhoffi vara väärtus on täna 120 miljonit dollarit, ta on tänaseni populaarne bränd ning tal on ka hinnaline kinnisvaraportfell, kus on kinnistuid üle maailma. Lisaks töötab David aktiivselt ning on nii „America's Got Talenti" kui ka selle Briti versiooni kohtunik.