"Aktuaalne kaamera" tegi Kasteiniga telefoniintervjuu, küsides, kas vastab tõele, et ta lahkus seetõttu et laskis töötaja lahti eraelulistel põhjustel. Kastein teatas, et ta on Sakust lahkunud, puhkusel ja tal pole midagi rohkem lisada. "Olen Sakust lahkunud ja mul ei ole midagi rohkem lisada oma lahkumise kohta," kordas Kastein.

Teisipäeval teatas Carlsberg ootamatult Saku õlletehase juhi Margus Kasteini päevapealt ettevõtte juhi kohalt lahkumisest.

Saku õlletehase juhi kohalt lahkumisest teatanud Margus Kastein ütles Ärilehele, et lahkub Carlsberg Groupist vastastikusel kokkuleppel omanikega.

„Olen Sakus töötanud kaheksa aastat, millest viis juhi kohal. See on pikk aeg minu karjääris ja oleme nüüd Carlsbergiga lugupidavalt omi teid läinud,” lausus ta.

„On tõsi, et tippjuhina pead arvestama, et iga päev võib olla viimane ja kunagi ei tea, millised on omanike järgmised suunad,” nentis Kastein, kuid ei soostunud täpsustama, kas või kuidas tema vaated Carlsbergi uute suundadega ei ühildunud. Ta ei nõustunud väitega, et Carlsbergi kontserni juhivahetuse otsus oli tingitud riigi aktsiisipoliitikast, mis viib õllesõbrad pigem Lätti. „Mina poliitiliste otsuste eest ei vastuta, kuigi jah, sellised otsused ei ole kindlasti tööstusharule parimad,” sõnas Kastein.

Loe pikemalt Postimehest.