"Suurärimees Oliver Kruuda ümber on olnud palju kära, kuid reaalselt on praegu investeeritud mõnedesse nišiväljaannetesse, tema tegevusega ei ole praegune börsile minek kuidagi seotud," ütles Priit Leito online-intervjuus lugejate küsimustele vastates.

Ekspress Grupi enda uute investeeringutena mainis Leito plaani laiendada Grupi kirjastustegevust Lätti ja Leetu ning investeerida online meediasse.
Lätis ja Leedus huvitab firmat siiski eelkõige kirjastamine - ajakirjad, ajalehed, veebis kirjastamine.

„Rumeenias oleme käinud uurimas võimalust kopeerida sinna meie edukas Ekspress Hotline'i ärimudel. Sealsel turul puudub meile nii harjumuspärane asi nagu infotelefon,” lisas Leito.

Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik lisas, et grupp on võimeline investeerima ka kohtadesse, millesse meid ei oodata.

„Ma ei mõtle siin päriselt šokolaadikompvekkide tootmist :), vaid näiteks äkilist liigutust, millega raamatukaubandusse tungisime,” sõnas Luik.

Luik lisas, et kiiret tal aktsiate müügist vabaneva raha paigutamisega ei ole, aga suure osa laenusid tahaks ta tõusva Euribori tõttu küll pankadele tagasi maksta.
„Teiseks vaatan et portfelli tasakaalustamiseks võiks midagi börsilt osta. Madalseis ei kesta usutavasti kaua. Kui meediaaktsiaid ei oleks, ostaks ka mõne meediaaktsia!”, ütles ta.

„Aktiivse meediafirma aktsiad liiguvad kiiresti näiteks Soomes (Alma Media). Isegi Ingvar Kamprad, maailma absoluutselt rikkamaid investoreid, ostis end soomlaste Alma Mediasse hiljuti sisse,” tõi Luik näiteid. 

Vastates küsimusele, miks peaks üks lihtne inimene praegu EG aktsiaid ostma, sõnas Luik: "Aga mismoodi saaks lihtinimene muidu osaleda kodumaises meedias pluss võtta osa tubli Eesti firma edust?"

"Mina küll ei külmetaks oma raha kusagil arveldusarvel inflatsiooni käes. Muidugi ei tasu ühte aktsiasse susata kogu raha," lisas Luik.

"Isiklikult tahan alati olla tõusuenergiaga kaasas. Vaadake meie firmade töötajaid ja juhatajaid - selge silmavaatega vägevad tegijad," ütles ta.