David Williamsil on üle 38-aastane kogemus lennukite hoolduses, ta on olnud juhtivatel ametikohtadel firmades SAS Technical Services (Skandinaavia), Emirates ja viimati maailma juhtivas iseseisvas lennukihooldusfirmas Abu Dhabi Aircraft Technologies (Araabia Ühendemiraadid), teatas firma.

“Ootan huviga töötamist Air Maintenance Estonias ajal, mil toimuvad olulised arengud nii firmas kui Tallinna Lennujaamas. Seoses uue angaari ehitamisega Tallinna Lennujaama territooriumil saame suurepärase võimaluse arendada AME juhtivaks lennukihoolduse pakkujaks Põhja-Euroopas,” ütles AME vastvalitud tegevdirektor David Williams.

“Meil saab olema kokku 3 peamist baashoolduse liini ja kaks lisaliini kergemateks hooldusteks ning moderniseerimistöödeks.“

Uus angaar, mis kolmekordistab AME tootmismahu, valmib augustiks.

Lisaks Boeingutele on AME võimeline uues angaaris teenindama ka Airbus 320 perekonna lennukeid. AME sihtturuks on operaatorid, kes tegutsevad kuni kahe lennutunni kaugusel Tallinna Lennujaamast. Lisaks Balti ja Põhjamaade turgudele hõlmab AME Põhja-Euroopa, Inglismaa ning suure osa Kesk-Euroopa ja Lääne-Venemaa turgudest.