Nii müügikäibe kui töötajate arvu järgi (215) on Estravel ettevõtte teatel Baltimaade suurim reisiagentuur, mille kaudu toimus 2017. aastal üle 370 000 reisi.

Estraveli müügikäive Eestis kasvas möödunud aastal 11,5% ja ületas 70 miljoni euro piiri, maksueelne kasum oli 1,41 miljonit eurot.

Kõige rohkem müüs Estravel 2017. aastal lennupileteid, mis moodustasid veidi üle poole ettevõtte kogumüügist. Teisel kohal oli hotellimajutuse ning kolmandal pakettreiside ja kruiiside müük. Kliendigruppide lõikes oli suurim eraisikutest puhkusereisijate osakaal (44%), millele järgnesid äriühingud (37%) ning riigi ja avaliku sektori organisatsioonid (17%).

Estravel AS juhatuse liige Anne Samlik sõnas, et 2017. aastal sõitis Estraveli grupi ettevõtete kaudu iga päev reisile keskmiselt üle 1000 kliendi, kelle sihtkohaks oli 183 erinevat riiki. “2017. aasta oli meie jaoks väga töine – suurenes nii äri- kui ka puhkusereisijate arv ning seoses Euroopa Liidu eesistumisega võtsime vastu rohkem konverentsituriste kui kunagi varem. Ka 2018. aasta esimene pool näitab turismisektoris jätkuvat tõusutrendi ning kasvanud on nii Eesti reisijate kui ka Eestit külastavate turistide arv.”

Estraveli juhatuse liige ja suuromanik Aivo Takis lisas, et eelmisel aastal vallutas firma uusi turge: “Ostsime möödunud aastal Ameerika Ühendriikides Phoenixis asuva reisibüroo Preferred Travel Services LLC ja Soomes tuntud reisibüroo Helin Matkatoimisto OY, millel vanust juba 34 aastat.” Estravel on esimene reisiagentuur Balti riikides, mis on jõudnud USA turule. “Meie grupi tütarettevõtted tegutsevad nüüd kuues riigis kolmel kontinendil: Estraveli Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, USAs ja Austraalias asuvas 16 reisibüroos töötab kokku 215 inimest ja äritegevus toimub 10 erineva kaubamärgi alt,” lausus Takis.