„Side- ja meediateenuste äri edukus sõltub tänapäeval suuresti kaasaegsete arveldus-, kliendihaldus- jmt tuumik- ja tugiinfosüsteemide olemasolust,“ sõnas Levikomi juhatuse esimees Toomas Peek. „Heiki Kübbara kogemuse ja kompetentsiga tippspetsialisti kaasamine võimaldab Levikomil kindlasti palju tulemuslikumalt enda eesmärke saavutada.“ Peek rõhutas ka, et antud strateegilisele ametikohale valimise eelduseks oli kandidaadi selge nägemus enda vastutusala toimimisest ja arengust ning sobivus osanike poolt defineeritud ettevõtte põhiväärtuste ja juhtimise kultuuriga.

Heiki Kübbara sõnul paelus teda võimalus kohata uusi ärilisi ja tehnoloogilisi väljakutseid uuel konkurentsitihedal tegevusalal. „Kiiresti arenev asjade interneti maailm ning järjest kriitilisemaks muutuvad küberkaitse ja turvalisus vajavad uusi lähenemisi nii äriprotsessidele, kui ka IT-süsteemidele, mis motiveeris mind liituma Levikomiga,“ sõnas Kübbar. Kübbar on pika-ajalise kogemusega IT tippspetsialist, kes on olnud ametis suurte IT-süsteemide väljatöötamise ja juurutamisega Telias ja Swedbankis. Heiki Kübbar on Eesti juhtiva tarkvaraarenduse ettevõtte Icefire asutaja ja osanik.

Levikomi IT-süsteemide ja turvalisuse üksuse vastutusalasse kuuluvad ettevõtte arvelduse, kliendihalduse, tugiinfo- ja ärianalüüsi süsteemide arendus, integratsioon ja haldus ning äriprotsesside ja IT-süsteemide turvalisuse tagamine.