LHV võimaldab nüüdsest investeerida väiksema riskiga läbi investeerimisvõlakirja ülikiire majanduskasvuga regiooni Pärsia lahe ääres, mis veel hiljaaegu oli jaeinvestoritele kättesaamatu.
Lähis-Ida koostöönõukogu riigid (tuntud ka kui GCC-riigid - Gulf Cooperation Council) on avanud oma piirid välisinvestoritele alles viimastel aastatel.
Varasemalt on sinna investeerimine olnud keeruline ja raskesti teostatav.

Tegemist on struktureeritud võlakirjaga, mille alusel lunastatakse võlakirja lõppemispäeval 2. oktoobril 2009. aastal garanteeritud põhiosa ja osalus alusvara positiivses tootluses.
Võimalik on soetada riskipreemiata võlakirja, mille märkimishind on 100 protsenti nimiväärtusest ja osalus alusvara tõususust 40 protsenti ning ka riskipreemiaga võlakirja, mille märkimishind on 109 protsenti nimiväärtusest ja osalus alusvara tõususust 100 protsenti.

Investeerimisvõlakiri Pärsia Pärlid sobib investorile kes soovib osa saada aktsiaturgude tootlusest, kuid samal ajal tagada ka oma investeeringu säilimine turgude languse korral. Võlakirjade märkimisperiood on 18. augustist kuni 30. septembrini.

Täpsemad tingimused võlakirja kohta leiab LHV koduleheküljelt.

LHV on 1999. aastal loodud investeerimisühing, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus. LHV grupi väärtpaberivahendus-, investeerimis- ja varahaldusteenuseid kasutab kokku ligi kolmkümmend viis tuhat klienti.
LHV haldab Eesti aktiivseimat finantsturgude teemalist investeerimisportaali, mida kasutab iganädalaselt ligi kakskümmend tuhat inimest.