Linnahall tegeleb äriruumide üürileandmise ja üürnikele kommunaalteenuste vahendamisega, millelt ettevõtte teenis mullu tulu 84 706 eurot. Möödunud aasta lõpu seisuga oli linnahall välja rentinud 4100 ruutmeetrit pinda kokku 13 firmale, millest suuremat pinda rendivad helistuudio Matrix Audio, Lindaliin ja Copterline, kirjutas BNS.

Tallinna linnavalitsus eraldas mullu linnahallile toetust 434 599 eurot, mida ettevõtte majandusaasta aruande kohaselt kasutati igakuisteks tegevuskuludeks ja kohustuste täitmiseks.

Aruandest nähtub, et kuni investeerijaga lepingu sõlmimiseni piirdub linnahall oma senise tegevusega ja tänavu on linnahalli hoolduskuludeks plaanitud 434 500 eurot.

Seoses aktsiate nimiväärtuse ümberarvestamisega eurodesse suurendati 2011. aastal linnahalli aktsiakapitali 57 euro võrra. Möödunud aasta lõpu seisuga oli ettevõtte aktsiakapital 26 900 eurot.

Linnahalli keskmine töötajate arv oli mullu 12 inimest, kelle palgakulu oli ligikaudu 89 000 eurot. Linnahalli juhtis kaheliikmeline juhatus, kuhu kuulusid Tõnu Prööm ja Ljubov Kirtoka. Kolmeliikmelise nõukogu esimees oli Kaia Jäppinen.

Linnahalli jäähall lõpetas oma tegevuse 2009. aasta 1. juunil ja kontserdisaal 2010. aasta 1. jaanuaril.

Tallinna linn on linnahalli ainuaktsionär. Linnavalitsus kavatseb linnahalli majandusaasta aruande kinnintada oma kolmapäevasel istungil.

Linnahalli eelmiste perioodide jaotamata kahjum on ligikaudu 209 000 eurot. Möödunud aasta puhaskasumi jätab ettevõte jaotamata.