Margus Linnamäele kuulub ka AS Eesti Meedia, mille juhatuse liige Sven Nuutmann pooldas veel 2015. aasta oktoobris alkoholireklaami piiramist, sest see vähendaks alkoholi tarbimist ja parandaks seega inimeste tervist. "Kui spetsialistid on leidnud, et alkoholireklaami piiramine vähendaks ühiskonnas alkoholi tarbimist ja sellega seoses parandaks inimeste tervist, siis Eesti Meedia toetab alkoholireklaami edasist piiramist,» ütles ta BNS-ile.

Samas nüüd plaanib Linnamäele kuuluv AS Magnum hakata alkoholi toimetama lausa inimeste ukse taha. Juuli alguses on asutatud kontserni tütarettevõte Selfy Supermarket OÜ, mille põhitegevusalaks on märgitud "jaemüük muudes spetsialiseerimata kauplustes". Ettevõtte juhatuses on Paavo Truu. CV Keskuse kaudu on juba tööle otsitud ka komplekteerijaid.

Samuti on juuli alguses asutatud teine tütarfirma, Selfy.ee OÜ, mille põhitegevusalaks on märgitud veebiportaalide tegevus.

Müük hakkab käima peamiselt läbi netipoe, aga Magnum kaalub ka füüsilise poe avamist. Veel on laual võimalus tuua kaup kliendi jaoks pakiautomaatidesse.