Uudis rõõmustas paljusid, sealhulgas president Barack Obamat, kes nimetas seda „suureks sammuks marsil võrdsuse poole". Kuid tähistajateks polnud vaid abieluõiguse saanud samasooliste paarid ning nende toetajad - pidupäev oli ka pulmatööstusel, mis sai tohutu hulga uusi potentsiaalseid kliente, kelle arvelt äri võib kasvada.

Ameerika pulmatööstus, mis on väärt 51 miljardit dollarit ning annab tööd rohkem kui 800 000-le inimesele, võib tänu uuele seadusele riigi majandusse igal aastal lisada üle 2,5 miljardi dollari.

Uuring, mis arvestas LGBT inimeste osakaalu, abiellujate osakaalu ning pulma keskmist kulukust erinevates osariikides, leidis, et üleriigiliselt toimub peale uue seaduse jõustumist uusi abielusid 2,5 miljardi dollari väärtuses. Enim oodatakse pulmakulutusi California osariigis ($414 miljonit), aga ka Texases ($217 miljonit) ja New Yorkis ($163 miljonit).

Kuna samasoolistel pole varasemalt selliseid õigusi olnud, on nõudlus suur ning oodatavasti korraldatakse lähiajal usinalt pulmi. Varasemate abielude legaliseerimise näitel võib esimestel aastatel oodata paljudes osariikides kohest ning suurt majandustõusu. Samasooliste arvelt saab riik ka rohkem föderaalset maksutulu: kogutulu suureneks 0,1% võrra.