The Money Expert jagab rikaste inimeste soovitusi igapäevaseks praktiseerimiseks:

1. Ärka varakult
Maailma kõige rikkamad inimesed ei maga sisse. Alusta oma päeva varakult ning sa saavutad eelise nende ees, kes veel magavad. Sa imestad, kui palju jõuab sedasi ühe päeva jooksul korda saata.

2. Treeni tihti
Hea treening lööb vere käima, korrastab mõtteid enne ajurünnakut ning lisab loovust.

3. Lõpeta eneses kahtlemine
Jõukad inimesed otseselt ei armasta riskide võtmist, kuid nad aktsepteerivad neid ning ei tegutse hirmu ajel. Kaluleeritud riskid on võti jackpoti võitmiseks – õppetund, mida teab iga mängur. Me kõik kahtleme endas aeg ajalt, kuid mõned inimesed tulevad sellega paremini toime kui teised. 

4. Kasuta oma tugevusi
Oma tugevuste ja kire väljaselgitamine võib võtta päris kaua aega. Paljud noored ei tea peale kooli, mida nad tahavad teha, kui on „suureks saanud“. Sellegipoolest, kui sa oled välja selgitanud, mis on sinu eesmärgid ja tugevused – siis kasuta neid! Targad inimesed teavad, et kui sa tegeled sellega, milles oled tugev ja sa naudid seda, hakkab raha iseenesest voolama. 

5. Kuluta lõunapausile üks tund
Lõunatund ei tähenda ajaraiskamist või tööülesannete vältimist. Ületöötamine on pikas perspektiivis kahjulik. Üks tund akude laadimiseks annab hiljem palju parema töötulemuse.
Uuringud näitavad, et inimene keskendub kõige paremini maksimaalselt 25 minutiks, kui teeb vahepeal väikeseid pause. Kui need pausid sisaldavad värsket õhku, päikesepaistet ja maitsvat toitu – seda parem. Proovi järele! 

6. Pea piiri
Firmaomanikud või vabakutselised langevad sageli halva harjumuse ohvriks ning töötavad hilisõhtuni. Kuid selle ülepingutuse tõttu võib töö kvaliteet kannatada ning järgmisel päeval oled sa väsinud. Lõpeta töötamine mõistlikul ajal ning veeda parem kvaliteetaega sõprade või pere seltsis või veeda aega üksinda. 

7. Jätka õppimist
Enamus inimesi ei taipa, et maailma kõige rikkamad inimesed, kel ei pruugi paberite järgi haridust olla, õpivad pidevalt. Kool ei saa läbi siis, kui sa lõpetad ülikooli. Võta aega, et iga päev midagi uut õppida ning oma teadmisi avardada. Olgu see siis üldteadmine, mõni uus meetod või uuendused, mis on seotud näiteks tootmisega – sinu karjäärile tuleb see ainult kasuks.