Eeldatavalt on Brexiti ehk Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumise referendumi ööl oodata Inglise naelsterlingi suuremaid kõikumisi teiste valuutade suhtes ning klientide kõrgendatud huvi valuutaturgude vastu. Sestap on pankadel kavas hoida oma valuutamaaklerid Londonis öösel tööl, vahendas Bloomberg.

Valuutakauplemine käib maailmas 24 tundi ööpäevas, kuid enamasti on pankadel asi korraldatud nii, et keegi ei peaks öösel tööl olema – sel ajal kui näiteks Londonis on öö, teevad tehinguid näiteks sama panga Hongkongi kontori maaklerid. Selline asjakorraldus ei ole mitme suure panga hinnangul aga piisav Brexiti ööl tõenäoliselt tekkiva suure tehingukorralduste laviini käsitlemiseks, seepärast on Bloombergi allikate teatel jaaniööks tööle käsutatud ka suur osa Londonis asuvate peamajade personalist.

Näiteks USA pank JPMorgan, mille Euroopa peamaja asub Londonis ja millel on Ühendkuningriigis ligi 16 000 töötajat, on Brexiti ööks broneerinud hulga tube kesklinna hotellides. RBS aga on öist lahingut juhtima pannud mitu oma oskuslikumat vanemkauplejat. Brexiti aegseks töö-ööks on valmistunud ka Morgan Stanley ja Lloyds.