Ivo Lõppe sai oma väikesele vorstivabrikule tunnustuse alles möödunud aasta 30. detsembril. „Jõulumüügist jäime ilma, aga see on teistpidi hea, sest saime ennast rahulikult sisse töötada. Ei olnud kohe tempot peal,” leiab Lõppe.

Tema huvi vorstitootmise vastu sündis aastatepikkusest grillivõistlustel käimisest. Sealt arenes omakorda tasapisi huvi lihatehnoloogia vastu, mida Ivo Lõppe Olustverre õppima läks. Kui tekkis võimalus Leaderi programmi raames toetust taotleda, soetas ta selle eest tulevase vorstivabriku seadmed. Seejärel õnnestus Lõppel leida Pühalepa vallas asuvas Suuresadama külas sobivad ruumid, kuhu seadmed paigutada. „Kuna ma elan siinsamas, linnulennult poole kilomeetri kaugusel, siis teadsin, et siin on üks hoone vaba,” selgitab Lõppe.