Netflixi tänase pressikonverentsi lõpus Las Vegases CESi messil lülitas firma juht Reed Hastings virtuaalselt lülitit ja sellega laienes teenus 130 riiki, teiste seas Eestisse, vahendas digiportaal Geenius.

Aadressil netflix.com saab end registreerida tasuta proovikuuks. Pärast seda saab valida kolmes hinnaklassis teenusepaketi. Soodsaim nendest on 7,99 eurot kuus maksev pakett.

€9,99 eest kuus näitab striiminguteenus HD-kvaliteedis pilti ja korraga saab saateid vaadata kahelt ekraanilt.

12 eurot kuus maksev teenusega näeb osa filmide ja sarjade puhul Ultra HD ehk 4K resolutsioonis pilti. Korraga võib sama konto alt teenust vaadata neljalt ekraanilt.

Netflixi kasutamiseks tuleb kuutasu maksta krediitkaardiga või PayPali kaudu.

Kui esialgu valitses Skandinaavia kogemuse põhjal lootus, et Netflix pakub igas riigis ka kohalikus keeles subtiitreid, siis praeguse seisuga on sarjadel ja filmidel subtiitrid ainult inglise keeles ja teistes suuremates keeltes.

Interneti põhine voogedastuskeskkond Netflix on üks maailma suurimaid filmide ja sarjade vahendajaid ja tootjaid. Netflix, mis loodi 1997. aastal Californias, pakkus eelmise aasta oktoobri seisuga kokku 69 miljonile kliendile VOD (video-on-demand) teenust.