Kui tavaliselt on ebaõnn seotud võidetud raha endaga, näiteks rumalad rahapaigutused või narkootikumide küüsi langemine, siis selle võitja needuseks osutus hoopis midagi muud.

Mees ei ole soovinud oma nime avaldada, kuid mitmed meediakanalid kirjutavad tema loost. Teada on, et mees on kaks korda elanud üle lahutuse ning ta ei ole suhelnud ka oma lastega. Võidusumma on väidetavalt mitu miljonit dollarit. Võidule järgnes abielu 24-aastase naisega. Pärast kolme kuud õnnelikku abielu, ühel õhtupoolikul, istus abielupaar ja lehitses vana fotoalbumit, mis mehele kuulus. Siis avastasidki nad hirmuäratava tõe - uskumatu kokkusattumuse tulemusel oli naise isa ühtlasi ka tema abikaasa poeg. Niisiis oli lotovõitja abiellunud oma lapselapsega.

Nüüd võiks eeldada, et järgmisel päeval lahutati abielu. Päris nii see siiski ei olnud. Nad otsustasid oma senist kooselu jätkata. Mehe sõnul ei soovi ta kahe lahutuse kõrvale kolmandat. Naine aga kostis ühele kohalikule väljaandele järgmist:

„Iga paar on erinev ja eriline omal moel. Ma tunnen, et meie side on nii tugev, et isegi sellise info välja tulemine ei pane meid oma suhtest loobuma."

Igatahes on lotoneedus reaalne asi. Mõelge sellele, kui suurema võidu saate. Saatusel võib olla teie jaoks ootamatu üllatus varuks.