David Kaltschmidt ja tema abikaasa Maureen Smith teadsid kohe, et on võitnud, aga ei teatanud kuu aega sellest mitte kellelegi. Isegi mitte oma perekonnale. David käis edasi tööl ning nad elasid oma vanas majas ning jalutasid koeraga nagu poleks midagi juhtunud. Kuna oli teada, et üks võidupiletitest oli ostetud nende kohalikust poest, siis küsis üks sõber naljaga pooleks, et kas nende käes on võidupilet. Paar vastas eitavalt.

Floridas, Melbourne Beachil, elavad David ja Maureen tegid oma saladuse naabruskonnale teatavaks vaid mõni tund enne seda, kui nad pressikonverentsil samal teemal rääkima pidid. Nad olid kogu selle aja plaani pidanud ja konsulteerinud ka advokaadiga. Paar otsustas võidetud rahasumma korraga välja võtta. Enne makse oli summaks 327 835 077 dollarit

Pärast võidu teatavaks tegemist (pressikonverentsile lendasid nad muidugi eralennukiga) tulid David ja Maureen tagasi oma koju. Öösel, pimedas. Nad võtsid naabrite juurest oma koera, haarasid kohvrid ja läksid. Nii kolisidki nad salajasse kohta koos oma perega, et alustada uut elu. Nende Chevy Suburban ja kalapaat on jätkuvalt maja sissesõiduteel. Neid ei oodata niipea koju tagasi. Võib-olla ei naase nad kunagi.

Naabrite sõnul ütles paar, kui naabrid küsisid, mida nad rahaga teha plaanivad, et maksavad oma laenud tagasi ja lähevad pensionile. Pressikonverentsil ütleski mees, et jättis oma senise töökoha.

36 aastat abielus olnud paaril on ka kaks last. 46-aastane tütar ja 48-aastane poeg. Nende pered ei pea enam kunagi raha pärast muretsema.

Pressi ees ütles David, et pärast võidust teada saamist on teda ja tema naist vallanud tõsine stress. Neil on olnud mitmeid unetuid öid. David kaotas kehakaalus. Nende advokaat soovitas sellise stressi olukorras võidust mitte kellelegi teada anda. Esialgu.

Võidupileti ostis Maureen kohalikust toidupoest. Võidunimbreid 4-8-19-27-34 ja Powerballi numbrit 10 kasutas ta juba aastaid.

Pärast maksude maksmist jääb paarile kätte ligi 200 000 000 dollarit.

Kolmest suurest võitjast tulid esimesena avalikkuse ette John ja Lisa Robertson Tennesseest. Ka nemad võtsid summa korraga välja. Kolmas võidupilet osteti Californiast, Chino Hillsist ning selle omanik ei ole veel välja ilmunud.