Kruuda 1937. aastal ehitatud häärberis on üle 300m2 pinda, kuid ostja peaks ilmselt arvestama hoone renoveerimisega. Maja maksab 230 000 eurot. Oliver Kruuda ütleb Ärilehele, et tal ei ole seda vaja, kuna suurema osa ajast viibib ta enda Tallinnas asuvas kodus. "Ma ei ole seal mitu aastat käinud. See on kümme aastat tühjalt seisnud. Mingi tädi müüb seda, ma ei ole huvi tundnud," nendib Kruuda.

Ta lisab, et isegi, kui kinnistu uue omaniku leiab, peab ta ilmselt mingi osa müügirahast loovutama maksuametile. Nimelt on kõik Kruuda kinnistud, autod ja muu vara võlgade katteks arestitud. 

Kruuda on juba aastaid maksuameti püsiklient. Ta on eraisikuna riigile võlgu, aga samamoodi võlgnevad riigile ka mitu tema ettevõtet. KR Juhtimisteenuse AS võlgneb maksuametile üle 50 600 euroni, Pankerol 8500 eurot, piimatööstur Tere üle 414 000 euro, Rubla 185 eurot, Kohukese Investeeringud 940 eurot.

Meremõisa on läbi aegade olnud elitaarne piirkond, kus juba 1930ndatel armastasid puhata Eesti riigijuhid ning tippametnikud nagu Konstantin Päts ja Johan Laidoner