Tallegg andis täna teada, et vastavalt kohtu määrusele on kohtutäitur arestinud 8000 karpi Maagi müüdavaid Peremune seoses kaubamärgi õiguste rikkumisega.

Maag rikkumist ei tunnista. "Maag Grupp ei ole ära kasutanud Talleggi Peremunade kaubamärki, vaid lähtunud kaubamärgi Rannamõisa Peremunad kasutamisel enda poolt Patendiametile juba 17.02.2005 sisse antud taotlusest. Nimetatud taotlus on siiani menetluses," seisab nende pressiteates.

Maag Grupp juhib tähelepanu, et Talleg sai oma kaubamärgi registreeritud alles 11.12.2008 ehk ca 1,5 kuud tagasi. Seega, kuna siiani ei olnud registreeritud ei Talleggi ega Maag Grupi kaubamärki, puudus Maag Grupil siiani ka igasugune alus Rannamõisa Peremunasid mitte müüa.

Maagi pressiteates toonitatakse ka, et täna Talleggi poolt esitatud väited nagu ei oleks tema munade toodang eestimaist päritolu, ei vasta tõele. Nimelt on kõik Rannamõisa kaubamärgi alt müüdavad munad pärit Eesti linnufarmidest (Sangaste vallast, Valgamaalt). Samuti on selgelt pahatahtlik ja alusetu väide nagu ei panustaks Maag oma turundustegevusse ja loodab siinjuures Talleggi tegevusele.

"Ühtlasi juhib Maag Grupp tähelepanu, et omab alates 09.03.2006 õigust teisele kaubamärgile - “Rannamõisa suured munad”, kuid vaatamata sellele toodab ja turustab Tallegg oma munasid nimetuse all “Suured munad”," kirjutab Maag oma pressiteates.