Maag Lihatööstuse juhatuse esimees Olle Horm ütles, et mai oli ettevõtte jaoks erakordselt hea kuu. „Kindlasti on positiivselt mõjunud ka tarbijakindluse kasv, kuna majandus on taas kasvule pöördunud," sõnas Horm. "Maikuu oli nii müügikäibe kui ka mahu poolest suurem kui 2010. aasta juuni ja detsember, mis on tavapärased rekordkuud."

„Mai edukaimad müügiartiklid olid Rannarootsi keeduvorstid ning grillvorstid, mille müügikäibed kasvasid vastavalt 41 protsenti ja 47 protsenti,” ütles Olle Horm.„Mahuliselt kasvatas Maag Lihatööstus müüki 18 protsenti."

Maag Lihatööstus müügi- ja turundusdirektor Meelis Laande sõnul on keeduvorstide müügi põhjuseks naatriumglutamaadi eemaldamine toodete koostisest. „Eestlastele meeldivad võimalikult tervislikud tooted,” märkis Meelis Laande. „Grillvorstide valikus on kõige populaarsemaks osutunud selle suve uudistoode Kuldne Grillvorst, mis kinnitab, et tegemist on tarbijale meelepärase hinna ja kvaliteedi suhtega. Šašlõkkide, toorvorstide, grill-lihade ja grillribide mahu kasv oli mais ligikaudu 7 protsenti.”