Maag Grupi tegevjuhi Margit Taltsi sõnul on Eesti mahlaturul kindlasti ruumi ühele uuele ja kvaliteetsele tooteseeriale, mida iseloomustab mõistlik hinna ja kvaliteedi suhe.

“Aruba Sun mahlad ja nektarid on väga sobilikud katmaks seda pidevalt kasvavat turuosa, mis on tingitud tervisliku toitumise ja eluviiside kiirest populariseerimisest,” lisas Talts.

Esmalt võib Eesti poelettidelt leida seitset täismahla ja kolme nektarit. Novembri alguses hakatakse uut tootesarja turustama kogu Baltikumis, olles avatud kontaktidele ka mujal Euroopas.

“Uuele turule sisenemise üheks tõukejõuks oli kindlasti Maag Grupi kaks hästi toimivat logistikakeskust. Nende poolt regulaarselt kauplustesse tarnitavasse tooteportfelli saame edukalt lisada ka uue mahlatoodete sarja,” ütles Talts.
Aruba Sun naturaalseid mahlu ja nektareid toodetakse Moldova suurima erakapitalil põhineva mahlatootja Orhei-Vit tehases. Valdav osa mahlade ja nektarite tootmiseks vajaminevast toorainest pärineb kohalikust Orhei piirkonnast, sisse ostetakse vaid tsitruseliste toorained. Tehasel on rahvusvahelised kvaliteedistandardi sertifikaadid ISO-9001 ja HACCP ning selle toodangut eksporditakse kümnesse riiki üle maailma.