Stuli ettevõtte nimi Moose Enterprise pole eestlastele ilmselt eriti tuntud. Küll teavad kõik vähemasti eelkooliealiste laste vanemad Stuli firma ülipopulaarseid mänguasju, mis on paljudes Eesti kodudes: Shopkinsi tegelased ja Little Live Pets (rääkivad puurilinnud jt).

2000. aastal oli Moose pisike kümne töötajaga firma. Siis võttis Stul selle üle ning tema juhtimisel on firma käive kasvanud 7200 protsenti. Moose on Austraalia turul suuruselt neljas ja USA turul kuues mänguasjatootja.

Tagasihoidliku, kuid humoorika olemisega Stulil on edukas ettevõtja. Kuid tal on ka põnev elukäik. Ta sündis sõja ajal Poolast põgenema sunnitud juutide perekonnas ning koges oma perekonna kaudu kõikvõimalikke sõjakoledusi. Austraaliasse jõudes töötas ehitajana ning alustas 1974.aastal oma äri.

Kui temalt küsisime, millised unistused tal nüüd veel on, oligi Stuli vastus konkreetne: ta tahab teha, mis tema võimuses, et ära hoida järgmise sõja või konflikti.

IT-ärimehe Jevgeni Kabanovi seiklustest glamuurses ja päikeseküllases Monacos saab lähemalt lugeda kolmapäevasest Eesti Ekspressist.