Kõike seda maad, mis kuningannale haldusfirma Crown Estate kaudu kuulub, on keeruline üles lugeda. Elizabethile kuulub isiklikult Sandringham House. Ta sai selle oma isalt kuningas Georg VI päranduseks. Lisaks on tema nimel ka Balmorali loss ning üks Aberdeenshire kinnistu.

Monarhile kuulub 7459-hektariline maatükk, mida kutsutakse Lancasteri hertsogkonnaks. See on tema oma, aga ta ei saa seda müüa. Sealt saadavat tulu kasutatakse kuninganna era- ja avalikeks kulutusteks.

Tavapäraste uhkete losside ja hoonete kõrval on kuninganna varahaldusel ehk Crown Estatel ka 20 turgu, kaubandus- ja meelelahutuskeskust.

Ka kuninglik kunstikogu on vägev. Selles on kõike - keraamikat, maale, fotosid, mööblit, raamatuid, metallist vidinaid, juveele ning muid ajaloolisi esemeid.

Mis aga ehk kõige huvitavam. Suurbritannia seaduste järgi kuuluvad valitsevale monarhile vaalad, tuurakalad ja pringlid, mis asuvad kuni 4,8 kilomeetri kaugusel Briti rannikust.

Kuningannale kuuluvad ka kõik märgistamata kühmnokk-luiged, mis ujuvad avavetes. Ta kasutab seda õigust siiski vaid mõnedes kohtades Thamesi jões. Igal aastal, juulikuus, toimub seal operatsioon, mille käigus püütakse luiki, rõngastatakse need ja lastakse vette tagasi.