Kolmepäevasel messil uudistasid huvilised nii uuemaid põllu- ja metsatehnika pakkumisi kui ka koduaia kaunistamiseks ja hooldamiseks vajalikku, teatasid korraldajad.

„Hea meel on tõdeda, et Maamess on muutunud iga aastaga üha olulisemaks kohtumispaigaks kõigile maamajandusega seotud inimestele, kes leiavad siit nii viimaseid tehnikauudiseid ja informatsiooni kui ka tõelise messimelu," sõnas projektijuht Aare Loodus.

Lisaks mitmetele põllu- ja metsatehnika esmaesitlustele pakkus põnevust reedel peetud oksjon, mille käigus leidsid uue omaniku 15 tõupulli.

Kõige põnevamat oksjoniheitlust peeti aberdiin anguse tõugu pulli Blackrock´i üle, kelle hind tõusis oksjoni käigus algselt 35 000 kroonilt 50 500 kroonini.

Raievõistlus Kevadkarikas 2008 näitas huvilistele Eesti, Läti ja Soome saemeeste osavust. Karikas läks seekord väga tasavägise võistluse tulemusel soomlasele Jukka Perämäkile, teise ja kolmanda koha saavutasid eestlased Andres Olesk ja Einar Must. Kokku osales raievõistlusel 22 saemeest.