Tiitlikonkursile laekus kokku kuus valgustuslahenduse ettepanekut, lisaks tiitlivõitjale veel Tallinki administratiivhoone, Tallinna Tehnikaülikooli raamatukogu, Rotermanni kvartalis asuvasse endisesse Laudsepa töökotta rajatud büroohoone ja kujundusvalgustuse objektidest Tallinna sadamas valgustatud kraana ja Rotermanni territooriumil asuva vabrikukorstna valgustuslahendused.


Komisjon tõstis esile ka Tallinki administratiivhoone ja Rotermanni kvartalis asuvasse endisesse Laudsepa töökotta rajatud büroohoone valgustuslahendusi.


Komisjoni esimehe abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on parima arhitektuurivalgustuslahendusega objekt,  ärihoone Metro Plaza fassaadivalgustus välja ehitatud LED valgustite baasil ning ajaliselt ja erinevate värvikombinatsioonide varieerimise võimalustega. „Loodan, et konkurss julgustab ehitiste omanikke pimedal ajal oma hoonete välisilmet iluvalgustuse abil kauniks muutma,“ ütles Boroditš ja kinnitas, et paremate arhitektuurivalgustuslahenduse tunnustamine jätkub ka järgmisel aastal.


2006. aastal hinnati parimateks kujundusvalgustuse objektideks Eesti Kunstimuuseumi peahoone KUMU ja rahvusooper „Estonia“ hoone, 2007. aastal nimetati parimaks Eesti Draamateatri hoone ning tunnustati Fahle maja ja Eesti Kristliku Nelipühi Kiriku Toompea keskuse valgustuslahendust. 2008. aastal nimetati parimateks Tallinna Tehnikaülikooli peahoone fassaadi ja Akadeemikute allee valgustuslahendus.