Maksuamet hakkab võitlema ümbrikupalga maksmisega hotellides

 (86)
Hotellide liidu juhi Verni Loodmaa (vasakult esimene) sõnul muutub ettevõtjatevaheline konkurents ümbrikupalkade vähenedes ausamaks. Loodmaa kõrval on tema juhitava Tartu hotelli London restorani Polpo kokad Mario Johanson, Emerson Siimer ja Kristjan Org.
Hotellide liidu juhi Verni Loodmaa (vasakult esimene) sõnul muutub ettevõtjatevaheline konkurents ümbrikupalkade vähenedes ausamaks. Loodmaa kõrval on tema juhitava Tartu hotelli London restorani Polpo kokad Mario Johanson, Emerson Siimer ja Kristjan Org.Foto: Anni Õnneleid

Maksuameti hinnangul makstakse igas kuuendas majutus- ja toitlustusasutuses ümbrikupalka.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
EE konverents
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare