25. jaanuaril kella kolme ajal pärastlõunal kaldus Tallinna-Pärnu maanteel Sauga vallas suure kiiruse tõttu vastassuunavööndisse Toyota Supra ja põrkas kokku Hyundaiga. Toyotat juhtis 33aastane Oksana, Hyundaid aga Pärnu maksuameti direktor Jaan Krinal, kellega olid kaasas kaks osakonnajuhatajat.

Kõige raskemini sai viga teenindusosakonna juhataja Maire Kasemets, kes istus juhi kõrval.

Maksuosakonna juhataja Viivi Kase, kel kõige rohkem vedas ja kes oli haiguslehel vaid kolm päeva, rääkis: “Olin tagumisel istmel ja nägin, kuidas vastutulev auto ligines, külg ees. Siis käis pauk. Õnneks jäi meie auto ratastele. Sain ainult muhu pähe.”

“Kõik käis väga kiiresti, kokkupõrge ja auto paiskumine teelt välja,” meenutas Jaan Krinal.

Roolis olnud Krinal kaotas teadvuse ja mäletab hetkest, kui silmad avas. Kiirabi oli kohal ja kolleege enam autos polnud. “Tohtrid tuvastasid pea ja põlvede põrutuse,” rääkis direktor. “Kasemetsa vead olid kõige rängemad. Ta on küll praegu haiglast kodus, aga peab lamama, sest sai selgroovigastuse ja roidemurrud.”

Krinali arvates ei arvestanud vastutuleva auto roolis olnud Oksana teeoludega. “Ilm muutus sel päeval järsku ja asfalt oli nagu kiilasjää.”