Skytrax ei ole tärnide jagamisel just helde. Maailmas on nende hinnangul vaid seitse lennufirmat, millede kvaliteet ja kõrged standardid on väärt viite tärni. Euroopa lennufirmasid siin ei ole, küll aga viimasel ajal halba õnne kogev Malaysia Airlines.

Viie-tärni lennufirmad on:

Malaysia Airlines (Malaisia), ANA All Nippon Airways (Jaapan), Asiana Airlines (Lõuna-Korea), Cathay Pacific Airways (Hong Kong), Hainan Airlines (Hiina), Qatar Airways (Qatar) ning Singapore Airlines (Singapur).

Nelja-tärni lennufirmasid on üle kolmekümne. Sealt leiame teiste seas Finnairi, Air France'i, Brittish Airwaysi, Emirates'i, Lufthansa ja Turkish Airlines'i.

Estonian Air kuulub kolme-tärni lennufirmade alla. Neil on mõistlik kvaliteet ja keskmine mugavus. Eesti keeles võiks kasutada siin sõna - normaalne.

Samasse kategooriasse kuuluvad ka Air Baltic, easyJet ja väga paljud teised tuntud ja vähem-tuntud taeva-transpordi ettevõtted.

On ka kahe-tärni lennufirmasid, kus pakutav teenindus on kõikuv ning suures osas kehv. Neid firmasid on kokku 22 ning meile on sealt tuttav eelkõige Ryanair. Euroopast on seal veel Air Italy, Bulgaria Air, Onur Air (Türgi), Pegasus Airlines (Türgi), Rossija Airlines, SmartWings (Tšehhi Vabariik) ja Ukraina firma Ukraine Int'l Airlines.

Alla kahe tärni kukkuda ei ole võimalik.