Sama aasta kasum kasvas1,5 miljoni kroonini, teatas Manpower OÜ.

Maailma juhtiv personaliettevõte Manpower alustas oma tegevust Eestis 2004. aastal ja on viimase viie aasta jooksul olnud stabiilselt edukas. Võrreldes 2006. aastaga on Manpoweri käive Eestis suurenenud üle kahe korra ning hoolimata majanduse hetkeseisust oodatakse kuni 8%-list kasvu ka 2009. aastaks.

Manpower Eesti tegevjuhi Heigo Kaldra sõnul on stabiilsus ja kasv saavutatud pikaajaliste rendiprojektide osakaalu suurendamisega. Samuti on aasta-aastalt suurenenud renditöötajate arv. 2008. aastal oli Manpoweril erinevates ettevõtetes samaaegselt kuni 141 projektitöötajat.

”Tänane olukord tööjõuturul erineb oluliselt aastatagusest ning üha rohkem ettevõtjaid soovib leida paindlikke personalilahendusi,” ütles Manpoweri tegevjuht Heigo Kaldra.

”Kindel on see, et vajadus heade spetsialistide järele ei kao ning parimate töötajate leidmine ja valik on muutunud aeganõudvamaks. Majandusolukorrast tingituna otsivad ettevõtted ka partnerit, kelle abil valutult ja töötajasõbralikult koondamisi läbi viia,” lisas Kaldra.

Manpower on maailma juhtiv personalifirma, mis tegeleb personali värbamise, rentimise, hindamise ning konsultatsioonidega. Eestis alustas Manpower tegevust 2004. aastal. Personalifirmal on maailmas üle 4400 kontori, kokku 81 riigis. Maailmas teeb Manpoweriga koostööd 90% "Fortune 500" ja 99% ”Fortune 100” ettevõtetest.