Aadressil Ümera 3 avatav kauplus on esimene samm Maxima laienemiskavast pealinnas, mille raames rajatakse lähiaastatel veel viis super- ja hüpermarketit, teatas poekett.

„Ehkki tegutseme Eestis aktiivselt juba kaheksa aastat, pole meil suuremat poodi siiani Tallinnas ette näidata. Loodan, et uue mugava poega, kus on kaubavalik enam kui kuus korda laiem kui senistes pealinna Maximates, jäädakse rahule,“ ütles Maxima Eesti tegevdirektor Vaidotas Pacesa.

Tegevdirektori sõnul on avatav kauplus esimene samm kogu pealinna kaupluseketi uuendamiskavast.

"Oleme võtnud lähiaastate suunaks tõsta kaubanduskvaliteeti ja renoveerida mitmeid Maxima X Tallinna lähikauplusi. Lisaks paneme rõhku ka tootevaliku laiendamisele, et pakkuda klientidele võimalikult mitmekesist ja kvaliteetset kaupa," lausus Pacesa.

"Lähiaastatel on kavas rajada pealinna veel neli Maxima XX supermarketit, millest järgmine avatakse juba selle aasta detsembris Smuuli tänaval. Osa suuremaid kauplusi tuleb nii nagu Ümeragi lähipoodide asemele, osa ehitatakse uutele kruntidele. Lisaks käivad juba ettevalmistused ka Linnamäe teele hüpermarketi rajamiseks.“

Ümera supermarket on loodud sarnaselt juunis avatud Maardu kauplusele uuenenud Maxima brändikontseptsioonist lähtuvalt.

"Oleme saanud Maardu kaupluse klientidelt väga positiivset tagasisidet. Nii on ka Ümera poe müügisaal avaram, kaupade paigutus mugavam ja käepärasem ning tootevalik mitmekesisem võrreldes Maxima teiste kauplustega pealinnas. Uues poes on muudetud ka värvivalikut, valguslahendust ja sisekujundust,“ märkis Pacesa.

Ümera Maxima XX supermarketi üldpind on 2950 ruutmeetrit, millest Maxima müügisaal võtab enda alla 2400 ruutmeetrit. Kaupluses on korraga müügil üle 40 000 erineva toote. Supermarket annab tööd 100 inimesele.