Palgad on Alko1000 Eesti ettevõttes A1M OÜ enam-vähem püsivalt tõusnud alates sellest, kui septembris alustati reaalset müügitegevust - siis avati mäletatavasti pood Tartus. Ka töötajaid on sestsaadik jõudsalt juurde palgatud.

Septembris töötas firmas 17 inimest, kelle keskmine brutopalk oli 792 eurot, ehk netopalk 711 eurot. Detsembri lõpu seisuga oli palgal juba 44 inimest ja netos maksti neile keskmiselt 873 eurot. Enam-vähem samal tasemel on palk ja töötajate arv sellest ajast ka püsinud. Juuni lõpus oli tööl 47 inimest ja netos said nad keskmiselt 929 eurot.

Muidugi peab rõhutama, et keskmisest palgast ei tule välja võimalikud palgakäärid ettevõtte sees.

Oktoobris rääkis Visnapuu ka plaanidest peagi Lõuna-Eestis ja Tallinnas uusi poode avada. Nüüd ütles ta, et sel aastal jõutakse Viljandisse, Narvasse ja Tallinnasse, lisaks ka pealinna lähiümbrusse. "Läbirääkimised käivad Pärnu, Rakvere, Paide ja Haapsalu suundadel. llmselt jäävad need linnad uude aastanumbrisse," möönis ta.

A1M OÜ astutati mullu 10. aprillil. Majandusaasta aruandest saab lugeda, et käivet tehti 2,3 miljonit eurot, ärikasumit teeniti seejuures 71 034 eurot.