„See on esimene meie poolt pakutav palga- ja personalimoodul, mis on täielikult integreeritud Microsofti ERP-paketiga Dynamics AX. Ettevõtte arvestussüsteemi sulanduvast lahendusest on pakkuda versioonid nii MS Axapta 3.0 kui ka DAX 4.0 jaoks,“ rääkis MicroLinki majandustarkvara valdkonnajuht Sven Ahtama ettevõtte vahendusel.

DAX Personaliarvestus on loodud nii töötajate kui töökohtadele kandideerijate üle arvestuse pidamiseks.

Moodul on välja arendatud koostöös Läti firmaga Aston Baltic SIA ning see pole mitte ainult Eesti seadustele vastav, vaid loodud kogu Baltikumi katvaks terviklahenduseks. Lahendusel on ühtne personaliarvestuse osa ja sellele saab vajaduse korral üheaegselt liita kõikide Balti riikide seadustele vastavaid, kuid arvestuste jaoks iseseisvalt toimivaid palgaarvestuse mooduleid. Projekti kõigi Eesti poolelt lähtuvate huvide esindaja on MicroLink Eesti.

Uus palga- ja personalimoodul on täielikult integreeritud olemasoleva MS Dynamics AX tarkvarapaketiga ning rahuldab tööaja- ja palgaarvestuse vajadused Eesti seadusandlusest lähtuvalt, personaliarvestuse vajadused Eestis, Baltikumis või vajadusel kaugemalgi ja on hõlpsasti laiendatav palgaarvestuse vajaduste rahuldamiseks kõigis teistes Balti riikides.

MicroLink Eesti pakub ettevõtetele kiireid ja lihtsaid IT-lahendusi äri toetamiseks. Tegevusaladest on esindatud serverlahendused, arvutitöökohtade haldus, tarkvaraarendus, majandustarkvara, dokumendihaldus, IT-konsultatsioonid ja IT suurlahenduste haldus. MicroLinki viimase aja suurimad tööd on e-valimised, Schengeni viisaruumi IT toe valmistamine ning osalemine E-tervise projektis.