„Esimese pealinna Konsumina rakendame Miiduarannas ka nn self-scan süsteemi, kus Säästukaardi klient saab kauba müügisaalis ise mugavalt kaasaskantava triipkoodilugejaga skaneerida ja ostu eest iseteeninduskassas tasuda,“ ütles Harju Tarbijate Ühistu esimees Jaan Marjundi.

Merivälja ja Viimsi elanikele suunatud supermarketis on müügisaali pinda 2048m2, investeering uue kaupluse rajamiseks oli 4,5 miljonit eurot. Miiduranna Konsumis saab tööd ligi 40 inimest. Kaupluse sortimendis on ligi 15 000 müügiatriklit ning iga päev kehtib klientidele mitusada sooduspakkumist. „Tegu on kiire ja mugava kodupoega, kus kõik igapäevaostudeks vajalik on olemas,“ ütles Marjundi.

Miiduranna Konsum avab külastajatele uksed 11.juuni kl 12:00, avamispäeval on kaupluses Säästukaardi ja Säästukaart Plussi vormistamine tasuta.

Hea teada

Miiduranna kauplus on ETK Gruppi kuuluva Harju Tarbijate Ühistu 13 Konsum, kokku on ühistul kauplusi 19. Sel aastal rekonstrureerib Harju Tarbijata Ühistu Jüri Konsumi ja Tõdva AjaO ning avab aastal lõpus uue Konsumi Murastes.

100% Eesti tarbijatele endile kuuluv ETK on vanim ja suurim Eesti jaekaubanduse vallas ühiselt tegutsev grupp. ETK Grupis tegutseb 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget. 20protsendilise turuosaga ETK Grupp on Eesti jaekaubandusturu liider. ETK Grupi kuulub üle Eesti enam kui 350 kauplust, millest suurema osa moodustavad toidu- ja esmatarbekauba ketikauplused Konsum, Maksimarket ning AjaO.