Sotsiaalmeedias ja foorumites tekitas see kõva diskussiooni. Ühed hakkasid kahtlustama, kas insaider pole avalikkuse eest varjanud olulist börsiinfot. Teised pidasid seda raskustes ja pidevas rahanäljas viskleva ettevõtte odavaks turundustrikiks, kirjutab Äripäev.

Meelis Milder kinnitab, et ostuhuviga soovib ta kinnitada oma usku firma finantsseisu ja väärtusse. „Soovin oma isiklike investeeringutega kinnitada usku ettevõtte finantsseisu ja tulevikuväärtusesse. Seda eriti praeguses olukorras, kus Baltika aktsia hind on langenud ajaloo madalaimale tasemele, samas kui ettevõte on avaldanud viimaste aastate positiivseimaid majandustulemusi," märgib enam kui kolm aastat kahjumis virelnud rõivatööstuse juht.

„Pean ainuõigeks taolisi tehinguid teha oma nimel avalikult ning kõikidele reeglitele vastavalt, seega on mul väga hea meel, et börsi noteerimis- ja järelevalvekomisjon mulle selle võimaluse andis. Esitasin taotluse erandi tegemiseks aktsiate ostmiseks keeluperioodil 13. jaanuaril ja kordan börsile esitatud taotluses öeldut, et ma ei omanud lisaks börsile avaldatule täiendavalt olulist siseinformatsiooni ega tee tehingut selle põhjal," lisas Milder, kes sai loa osta sel nädalal 6000 euro eest Baltika aktsiaid.