Kristi Liivale kuulus Kommunikatsioonibüroo JLP OÜst 94,96%.

Kristi Liiva jääb loodava ühisettevõtte omanike ringi.
Tema sõnul on liitumine Põhjamaade hinnatud nõustamisettevõtete grupiga justkui hüpe kohalikust koduliigast rahvusvahelisse tippmeeskonda. "Hea koostöösuhe Milttoni Eestis tegutseva valitsussuhete tiimiga seob meid juba mõnda aega. Oleme saanud klientidelt positiivset tagasisidet erinevate oskustega meeskondade ühendamisele,” ütles Liiva.

Miltton Eesti juhtivpartner Annika Arrase sõnul on Milttoni ambitsioon luua uus – kõiki ärinõustamisvaldkondi sünteesiv strateegilise kommunikatsiooni ettevõte. “Oleme Eestis üles ehitamas Helsingis ja Stockholmis juba toimivat integreeritud teenustega nõustamismudelit ärianalüüsist ja meeskondade arendamisest sõnumiseade ning investorsuhete ja sotsiaalmeediateenusteni välja. Nii saab klient kogu tipptasemel strateegilise nõustamise paketi ühe katuse alt alates planeerimisest kuni teostuseni,” rääkis Annika Arras.

2001. aastal asutatud kommunikatsiooniettevõtete grupp Miltton on laienenud kommunikatsiooninõustamise alalt tipp-spetsialistide ning juhtide arendamise ja koolitamise, muutuste juhtimise, reklaami ja rahvusvaheliste suhete nõustamise valdkonda. Miltton Grupi nõukogu esimees on endine Nokia ja Shelli juht Jorma Ollila. Eestis alustas Miltton tegevust 2016. aastal keskendudes eelkõige valitsussuhete alase ekspertiisi pakkumisele. 2005. aastal asutatud Kommunikatsioonibüroo JLP pakub kommunikatsiooni-, brändi ja muutuste juhtimise nõustamisteenuseid.

Ettevõtete liitumisel moodustub 20-liikmeline meeskond, kelle ambitsioon on pakkuda regiooni ettevõtetele ja organisatsioonidele kõige värskematel rahvusvahelistel teadmistel ja kogemustel põhinevat strateegilise nõustamise teenust.

Miltton Eesti valdusettevõtte Miltton New Nordics OÜ omanikeringi kuuluvad Miltton Grupp (70%) ning Annika Arras (12,5%), Martin Kukk (10%) ja Kristi Liiva (7,5%) läbi juriidiliste isikute. JLP 5% osanikuna jätkab ettevõtte tegevjuht ja partner Karita Sall ning samuti on ettevõtte võtmeisikutest partnerid endiselt Mari-Liis Kitter, Martin Rits ja Marek Unt. Milttoni valitsussuhete ettevõtte partneritena jätkavad lisaks Annika Arrasele ja Martin Kukele ka Randel Länts ja Rannar Vassiljev.