Trump püüdis aprillis ühel Florida oksjonil müüa oma 2007. aasta Ferrari F430 F1 Coupe'd. Müük ebaõnnestus, kuna Trump tahtis auto eest rohkem kui selle eest pakuti ehk oksjoni reservhind oli pakkumistest kõrgem.

Kunagi Donald Trumpile kuulunud Ferrarile pakkumised lõppesid 240 000 dollaril ehk 10 000 dollarit odavamalt kui nõudis minimaalselt müüja. Auto vahetas omaniku eraviisilise müügiga 270 000 dollaariga, kuid ka see hind jäi alla prognoositud hinna.

Portfellihaldur ja autokollektsionäär Sean Gambiano ütles, et kallimate klassikaliste autode turg on esmakordselt pärast finantskriisi stagneerunud. Kallid Manhattani korteritest ei saa lahti ning Euroopa impressionistide tööd ei vaheta omaniku.

Heron Bay portfellihaldur Gambiano ütles, et ta oli sarnases tehingus vastaspoolel ehk ostja. „Maakler püüdis müüa mulle kahte autot, kuid me loobusime sellest võimalusest ja kummastei ei saadud lahti,“ rääkis ta. Pakuti 1974 aasta Porsche Carrera 2.7 ja 1970ndate alguse BMW 3.0CS. „Reservhind oli liiga kõrge.“