EMT turuosa ulatus selles segmendis 60,5 protsendini ning aastaga lisandus 36 000 uut klienti. Kõnealune arvestus hõlmab nn internet mobiilis pakette.

Kui internet mobiilis kasutajatele lisada ka mobiilse interneti mahupõhise maksustusviisi kasutajad (nn megabaidi põhised kasutajad), ulatus EMT klientide arv esimese poolaasta lõpuks enam kui 327 000 kasutajani. Ka selle näitajaga hoiab ettevõte kindlalt turuliidri positsiooni (45,1%).

Tänavu aprillis tehtud Omnitele mõõtmistest selgus, et EMT võrgus on parimad mobiilse interneti keskmised kiirused nii alla- kui üleslaadimisel. Varem on oma testides sama järelduseni jõudnud ka Tehnilise Järelevalve Ameti (TJA) ning Eesti Päevalehe ja Pemetel OÜ poolt korraldatud mõõtmised.

Mobiilse interneti kasutusaktiivsuse kasv on näha eeskätt suvekuudel. Näiteks eelmisel suvel suurenes mobiilse interneti kasutamine EMT võrgus ca 40%. Sellele on kaasa aidanud ka 2014. aasta alguses käivitunud Nutihüppe projekti, mille eesmärk on kutsuda kliente üles kasutama nutiseadmeid. Kui 2014. aasta alguses oli EMT klientide seas nutiseadmete kasutajaid 39%, siis tänavu suveks oli see näitaja kerkinud juba 54 protsendini.