SIA Baltika Latvija turu juhi Maruta Ergle sõnul tugevdab Mosaic oma kohta Läti kaubandusturul.

„Laiendame valikut, avame uusi poode ning viime olemasolevaid järjest parematele kaubanduspindadele,“ kinnitas Ergle.



Maruta Ergle väljendas rahulolu, et uus pood avatakse just Riga Molsis. „Tegemist on eeskätt peredele orienteeritud keskusega, mida külastab just Mosaici klient. Meil on heameel olla siin esindatud kogu Mosaic kollektsiooni – meeste-, naiste- ja lasterõivastega“, rääkis Ergle.



Mosaic brändijuhi Brigitta Kippaku hinnangul saadi uus pood Lätis just õigel ajal valmis. „Jahe hooaja algus pidurdas müüki, kuid nüüd on ilmad soojemad ning suverõivaste ostmine kasvab iga päevaga. Usun, et sama trendi näitab ka Molsi pood“, lisas Kippak.



Mosaic kauplus asub Riga Molsi teisel korrusel ja selle müügipind on 214 ruutmeetrit.



Mosaici suurimateks turgudeks on Leedu, Venemaa, Ukraina ja Eesti, kus brändil on kokku 43 kauplust.



Riga Mols kaubanduskeskuses avatavas Mosaic poes on esindatud kogu kaubamärgi kollektsioon –kontori- ja vabaajarõivad meestele ja naistele, samuti sel kevadel uudisena lisandunud lasterõivad. Kaupluse müügipind on 214 ruutmeetrit ning see asub keskuse teisel korrusel, kus on esindatud ka Montoni pood.

MOSAIC on rahvusvaheline moerõivaste bränd, mille eesmärgiks on sobiva rõivavaliku pakkumine töötavatele meestele ja naistele ning nende lastele. Kollektsioonis on esindatud kontori- ja vabaajarõivad ning lasterõivad 2-10 aastastele poistele ja tüdrukutele. MOSAIC kollektsiooni iseloomustab võimalus rõivaid omavahel kergelt kombineerida, kollektsiooni puhul pööratakse erilist tähelepanu detailidele.

Baltika Grupp on kiirelt kasvav rõivakaubandusettevõte, mis tegutseb Baltikumi ja Ida-Euroopa turgudel. Grupp opereerib Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo jaekette kuues riigis – Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Ukrainas ja Venemaal. Ettevõttel on kuuel turul kokku 124 kauplust.

Pressiteatega on kaasas foto Mosaic kauplusest Riia kaubanduskeskuses Spice, mis avati 2006. aasta kevadel.