Maksuametist kolis aastaid tagasi koos oma teadmiste ja kogemustega minema ka toonane peadirektori asetäitja Vahur Kivistik. Temast sai vandeadvokaat, praegu töötab ka advokaadibüroos HansaLaw.

Pärast seda, kui komissar Indrek Sirk rääkis 2003. aastal avameelselt politseis vohavast pistisevõtmisest, lahkus ta õige pea politsei teenistusest ja temast sai advokaat. Praegu töötab vandeadvokaat Sirk advokaadibüroos Sirk&Saareväli.

Kunagise peaministri Mart Laari nõunik Tiit Pruulist sai pärast avalikust teenistusest lahkumist Edelaraudtee ja GoGroupi üks osanikest.

Peaminister Tiit Vähist sai pärast avalikust sektorist lahkumist Silmeti omanik.

Tähelepanuväärne tegelane on Dmitri Teplõhh. 16.03.2012 saatis ringkonnaprokurör Teplõhh Autorollo kriminaalasja politseisse, kusjuures dokumendis on nii Autorollo kui Väino Pentuse nimed.

26.06.2014 osales selleks ajaks vandeadvokaadiks saanud Teplõhh samas kriminaalasjas ülekuulamise käigus Väino Pentuse kaitsjana, aga "Pealtnägija" väitel ei meenunud talle, et ta puutus selle asjaga kokku prokurörina ja peaks end taandama.

6.10.2014 esitas vandeadvokaat Teplõhh taotluse Väino Pentuse esindajana eraisiku pankrotimenetluses, see on erinev Autorollo pankrotimenetlusest.

Kui siiamaani võis veel uskuda, et Teplõhhile ei meenunud või ei meenutatud tema varasemat kokkupuudet prokurörina, siis 8.10.2014 esitas Autorollo kriminaalasja kannatanu Port One (Teet Järvekülje isikus) taotluse tagandada kriminaalasja uurimist juhtiv prokurör Vallo Kariler, tuues ühe põhjusena välja, et Pentust esindav advokaat on endine prokurör Dmitri Teplõhh.

Ain Hanschmidt oli 1991. aastal Lääne asemaavanem, hiljem sai temast Eesti Ühispanga juhataja.

Järva endine maavanem Arvo Sarapuust sai peamiselt ühistranspordiga tegeleva ATKO Grupi suuromanik. Pärast Keskerakonnaga liitumist sai Arvo Sarapuust Tallinna abilinnapea.

Tartu ülikooli endine õppe- ja spordibaaside juhatajast ja ülikooli kehakultuuriteaduskonna õppejõust Neinar Selist sai hilisem Rondami ja Estiko juht.

Tartu RSN TK kaubandusvalitsuse kaubanduse organiseerimise osakonna juhatajast Veljo Ipitsast sai hilisem Rondami juhataja ja Salvesti omanik ja nõukogu esimees.