Eelmisel nädalal toimunud siinse piirkonna ühe populaarsema majanduskonverentsi Nordic Business Forum korraldajad avalikustasid järgmiseaastase ürituse toimumisaja ning peaesineja.

Konverents toimub 9.-10. oktoobril 2019 Helsingi näituste- ja messikeskuses ning seal astuvad üles RAndi Zuckerberg, Brené Brown, Donald Miller, Juliet Funt, Carla Harris ning peaesinejana Hollywoodi näitleja George Clooney.

Sel aastal 7500 osalejat, sealhulgas 900 eestlast kokku toonud Nordic Business Forumi peaesineja oli Ameerika 44. president Barack Obama, kes rääkis vajadusest arenguga kaasa minna ning usaldada seejuures tarku juhte.

Nordic Business Forumi konverentsidel on varasemalt esinenud sir Richard Branson, Al Gore, Jack Welch, Arnold Schwarzenegger, Arianna Huffington, Ben Bernanke, Will Smith, Steve Wozniak, Seth Godin, Simon Sinek ja paljud teised.

Esimest korda korraldati ärifoorumit 2009. aastal, kui piletihind oli vaid kümme eurot. Rahvusvaheliseks muutus üritus 2011. aastal. Konverentsi korraldajad loodavad, et 2021. aastaks saab Nordic Business Forumist maailma mõjukaim ärifoorum.