Teatavasti algab USAs tänupühajärgsel reedel tavapäraselt suurte allahindlustega jõulumüügihooaeg, mil inimesed tormavad hullunult osturallile. Cards Against Humanity on üks ohtra musta huumoriga vürtsitatud kaardimäng ja selle loojad otsustasid „musta reedet“ vääriliselt tähistada.

Nimelt andis mängutootja teada, et limiteeritud aja jooksul asendatakse tellimiskeskkonnas nende populaarne kaardimäng karbikese pullis…ga, mida saab osta 6 dollari eest. Ettevõtte looja Max Temkin rõhutas Twitteris korduvalt, et see mida nad müüvad, ei ole mitte midagi muud kui „karp s…a“ (a goddamn box of shit – toim.).

„Kui sa ostad kakat, lootes et see osutub millekski muuks kui kakaks, ostad sa tegelikult 6 dollari eest väärtusliku kogemuse kogu eluks,“ kirjutas Temkin Twitteris.

Vaatama hoiatusele müüs Cards Against Humanity oma karbikesed maha ühe tunniga.
Kuuldavasti olevat osad inimesed saanud vaatamata hoiatusele tõelise üllatuse osaliseks.

Saadud raha annetas mängutootja heategevuseks.
"Kui me oleks öelnud neile inimestele, et annetage see 6 dollarit heategevuseks, siis ma kahtlen, kas need 30 000 inimest oleks seda ühe tunni jooksul teinud," märkis Temkin.

Ja see pole veel kõik – mõned geeniused, kes endale 6 dollari eest karbitäie s…a ostsid, on selle Ebaysse müüki pannud, kusjuures hinnad ületavad 30 dollari piiri.

Cards Against Humanity loodi 2011. aastal ja sai rahastuse populaarse online-rahastuskeskkonna Kickstarter vahendusel, kogudes 15 000 dollarit, mis ületas neljakordselt seatud eesmärgi.