Märtsi jooksul poelettidele jõudvad 16 000 uut mänguasja peaksid rõõmustama kõiki neid lapsi, kel oma Lottet veel ei ole.

Lotte nukud jõudsid esmakordselt müügile eelmise aasta lõpus, mil kogu partii müüdi läbi kahe nädalaga.

Tallinna Mosaici kauplustes alustati nukkude müüki juba nädalavahetusel. Tartu ja Jõhvi Mosaici kauplustesse jõuavad koeratüdrukud kolmapäeval, Pärnusse neljapäeval. Märtsikuu jooksul saabuvad nukud müügile ka Stockmanni, Tallinna ja Tartu Kaubamajja, Kadaka ja Järve Selverisse ning Rapla, Viljandi, Võru ja Elva kaubamajadesse.

Baltika kommunikatsioonispetsialisti Mervi Lille sõnul on vahepealse paari kuu jooksul, mil uue nukupartii ootel oldi, saabunud ettevõttele rohkelt kirju nii Eestist kui kaugemalt, ikka sooviga nukku saada.

“Et Lotte kättesaadavust veelgi laiendada, lähevad nukud nüüd müügile ka Selverisse ja Prisma ketti,“ sõnas Lill. Lille kinnitusel jõuavad mänguasjad lähinädalatel ka Lätti ja Leetu, kus Lotte tegelaskuju tänu joonisfilmile kõvasti tuntust on kogunud.

Lotte By Mosaic on Baltika Grupile kuuluva kaubamärgi Mosaic alambränd. Mosaicil on hetkel Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal ja Ukrainas kokku 52 poodi, lasterõivad on müügil 11 poes Eestis, Lätis, Leedus ja Ukrainas.