„Eelarvet vastu võttes märkasime huvitavat seaduspärasust. Kui 2003.aasta eelarve algas numbriga kolm, ehk kogusummas natuke üle 300 miljoni krooni, siis 2004.aastal algas see numbriga neli, 2005.aastal viiega ja 2006.aastal oli algne eelarve 602 miljonit krooni. Käesoleva aasta eelarve algas numbriga seitse – 714 miljonit krooni,” rääkis Narva linnavolikogu esimees Mihhail Stalnuhhin.

Volikogu teatel kirjutati vastu võetud eelarvesse sisse linna haridustöötajate palgatõus. Aasta võrra (68. eluaastale) langes vanus, millest alates saavad pensionärid ühistranspordiga tasuta sõita. Tasuta saavad ühistransporti kasutada edaspidi ka need, kes on oma töövõimest kaotanud rohkem kui 80 protsenti.
Ühe suurema investeeringuna toetas linnavolikogu Narva haigla uue aparatuuri soetamist 1,5 miljoni krooni ulatuses. Kui eelmisel aastal eraldati lasteaedade remondiks 8,3 miljonit krooni, siis selle aasta eelarves kasvas toetus 16,1 miljonile kroonile. Linn toetas ka laste toitlustamist miljonite kroonidega – iga riigi poolt eraldatud 10-le kroonile lisas linn omalt poolt veel 4 krooni.

Stalnuhhin tunnistas, et opositsioon Narva linna eelarve väljatöötamise juures praktiliselt ei osalenud.