NCC Ehitus ASi 2007. aasta konsolideeritud ja auditeeritud majandustulemuste kohaselt suurenes ettevõtte käive 59,7 protsenti, ulatudes aasta lõpuks 696,2 miljoni kroonini. Firma teenis samal ajal kasumit 117,5 miljonit krooni, mida on 76,8 protsenti rohkem kui 2006. aastal.

NCC Ehitus andis 2007. aasta lõpuks tööd 63 inimesele.

NCC Ehituse suuremad objektid olid eelmisel aastal Vana-Kuuli elurajooni ja sinna juurde kuuluva tänava rajamine ning Rabaküla korterelamud. Ettevõte alustas ka Tallinnas Tartu maanteel asuva Scala City ärihoone ning Peterburi tee ja Osmussaare tee vahelisel alal Lasnamäe Ärimaja ehitusega. Lisaks lõpetati Messiehituse ja Arco büroohoone ehitus.

NCC Ehituse juhatuse esimehe Toomas Aaki sõnul suutis ettevõte ehitusturu jahtumise ja tihenenud konkurentsi tingimustes jätkata senist kasvule orienteeritud strateegiat, kaotamata seejuures kasumlikkuses.

„Viimase aja arengud on tekitanud ehitus- ja kinnisvaraturul olukorra, kus kliendid eelistavad selgelt suuri ja usaldusväärseid peatöövõtjaid, kes suudavad tagada tööde kvaliteedi ja tähtaegadest ning eelarvest kinnipidamise,“ märkis Aak.

Eestis 12 aastat tegutsenud NCC Ehitus on projektijuhtimisfirma, mis pakub peatöövõtu korras kõiki ehitusega seotud teenuseid, alates planeerimisest, projekteerimisest ja ehitamisest kuni hoonete haldamise korraldamiseni. Tähelepanuväärsemad valminud tööd on Jegorovi kinnistu hoonetekompleksi rekonstrueerimine, If Eesti Kindlustuse, Ergo, ja Esvika Elektri ja ning hotellide Barons ja Kolm Õde renoveerimistööd.

Firma mahukaimaks valminud objektiks on Eesti suurima, umbes 50 000 ruutmeetrise netopinnaga Ülemiste kaubanduskeskuse projekteerimise ja ehitamise peatöövõtt.

Kaubamärgi NCC Tähekodu all tegeleb firma ka elupindade arendamisega. NCC Tähekodu suuremad projektid on Tammeõue, Vana-Kuuli ja Rabaküla elurajoonid, mille käigus loob ettevõte üle 2000 uue kodu.

Käesoleval kevadel alustatakse Kakumäe kõrvale 770 koduga Pärnaõue elurajooni ehitamisega. NCC Ehitus on ainus suurem ehitusfirma Eestis, mis pakub uutele elamuprojektidele kolmeaastast ehitusgarantiid.

NCC Ehitus AS on Põhjamaade ühe suurima ja vanima ehituskontserni NCC tütarfirma.