Yoga Intelligence on Eesti erakapitalil põhinev info- ja telekommunikatsioonitehnoloogia ettevõtte, mis tegeleb erinevate intelligentse kontori lahenduste väljaarendamisega. "Meie peamiseks äriideeks on töötada välja ressursside juhtimise ja jälgimise süsteeme, mis aitavad organisatsioonide juhtimist ja toimimist efektiivsemaks muuta," tutvustas Yoga Intellicence´i tegevust ettevõtte juhatuse liige Raivo Raestik.

"Neeme Takise kui kogenud juhi ja hea spetsialisti liitumine meie meeskonnaga hoogustab kahtlemata tootearendust ning kiirendab Yoga Intelligence´i jõudmist rahvusvahelistele turgudele," lisas Raestik. Ettevõtte esmasteks sihtturgudeks on Balti riigid ja Suurbritannia.

Intelligentse kontori esimese rakendusena on Yoga Intelligence valmis saanud läbipääsusüsteemi, mille edasimüügiga tegelevad mitmed Eesti suuremad turvafirmad. Hetkel on süsteemi suuremateks kasutajateks Kunda Nordic Tsement, Valga Maavalitsus ja Efore elektroonikatehas.

Yoga Intelligence OÜ on Estomatic Gruppi kuuluv info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ettevõte. Hetkel töötab ettevõttes 10 inimest, lähiajal on plaanis meeskonna suurust kahekordistada.