Nokia kinnitas, et Saksamaal turule toodud Lumia 920 on üsna ruttu läbi müüdud. Analüütikud ütlevad, mudeli läbimüük võib näidata üleilmset huvi Nokia uue telefoni vastu ja et neljandas kvartalis võib Nokia pärast mitut ränka aastat tas tõusta müügiedetabelite tippu, vahendas BNS.

Ka USA netipood Amazon.com teatas, et USA-s on Lumia 920 läbi müüdud. Telefonide ajutisest lõppemisest teatas ka operaatorfirma AT&T, kuid nüüd pidavat need jälle olema saadaval. AT&T pakub Lumiat 99,99 dollariga ning sooduskampaania ajal 49,99 dollariga.

Soomes on 5000 Lumia 920 müüdud läbi ettetellimistega.

Analüüsifirma Seekind Alpha kirjutab, et Nokia on naasnud taas tippklassi, kuid Samsungiga on positsioon vahetunud. Kui enne oli Nokial täispakett kõigi hinnaklasside telefone, siis nüüd on sinna jõudnud Samsung.

Firma tõdeb, et kuigi Nokiat on viimastel aastatel tabanud palju tagasilööke, on selle bränd ja kvaliteet endiselt maailmas tuntud. Võib olla pooltel maailma mobiiliomanikel on olnud mingi Nokia mudel ja ei ole välistatud, et nad tulevikus eelistavad jälle Nokia telefoni.