Konkurss toimus 18. novembril Tallinnas Baieri keldris ning sellest võtsid osa üheksa Eesti lihatööstust 24 erineva tootega. ?ürii hindas jõulutooteid ahjulihade, verivorstide ja vaba valiku kategoorias hindamise aluseks olid toote lõhn, maitse, välimus ja lõikepind.

?ürii tööd juhtis Raivo Vokk TTÜ Toiduinstituudist, ?üriisse kuulusid veel telekokad Sven Azojan ja Maire Suitsu, restorani Sisalik peakokk Rain Oidemaa, põllumajandusministeeriumi osakonnajuhataja Enn Sokk ning ETK ja Prisma peremarketite ostujuhid Diana Saks ja Tiia Karu.

2003. aasta parima jõulutoote konkursil võitis Nõo Lihatööstus samuti kaks auhinda. Parima jõulutoote kategoorias saavutas grillitud seapraad I koha ja vabas kategoorias delikatessmaksapasteet III koha.