Tivoli arenduse esimeses etapis valmiva kuue korterelamu ehitustööde maksumuseks on ligemale 13 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks, teatas Nordecon.

„Tõeliselt meeldiv on teavitada nii suurest ehituslepingust. Säärases mahus tellimused annavad ehitajale pikaks ajaks tööd ning teisalt kinnitavad arendajate valmisolekut suurprojektidega tegeleda – mõlemad on igal juhul positiivsed sõnumid pärast vahepealset madalseisu ehitussektoris,“ lausus Nordecon juhatuse liige Avo Ambur.

„Nordeconi jaoks on tegemist juba teise märkimisväärse erasektorist pärit tellimusega, mis on sel kuul lepinguks vormistatud. Ma usun, et viimati meie portfelli lisandunud Kentmanni tänava ärihoone ning Tivoli arendus ei jää viimasteks uuteks eratellijate objektideks lähitulevikus.“

Kadrioru servale, Kiikri ja Tuukri tänavate vahelisel alal asuvale krundile ehitatakse kuus viiekorruselist maja kokku 146 korteriga.

Hoonete suletud brutopind on kokku 15 000 ruutmeetrit. Tööde kestuseks koos projekteerimisega on plaanitud 22 kuud. Majade arhitektuurse osa autoriks on arhitekt Hanno Grossschmidt.

Vaata pilte plaanitavatest korterelamutest: