„Monaco on õdus 152-kohaline restoran, mille vaieldamatuks trumbiks võib pidada peakokk Oleg Alasit, kelle pikaajalised kogemused ning professionaalsus laseb meil pakkuda klientidele parimat,” rääkis Nordic Hotels OÜ juhatuse esimees Feliks Mägus.

Peakoka Oleg Alasi sõnul on restorani köögis kokku pandud maailma köökide head kogemused. „Toidud on seotud Monacot külastavate ja seal elavate inimeste toitumisharjumustega. Kord aastas muutuva põhimenüü võtmesõnadeks on klassika moodsas võtmes, tervislikkus ja trendikus,” rääkis Alasi. Peakokk lisas, et tähtsal kohal on menüüs hooajaroad, mille tunnuseks on värskus ja kvaliteetne tooraine. 

Nordic Hotels on hotellikett, mis asutati 2002. aastal eesmärgiga arendada ja opereerida hotelle Tallinnas ja teistes Balti riikide pealinnades.